Blog

Må du læse en medarbejders e-mails?

Udgivet 02/06/2015 | Af : | Kategori : Ekstern IT afdeling,TechBiz | 0 Kommentarer

Email guy

 

 

 

 

 

 

 

Det simple svar er JA, men det skal være aftalt på forhånd.

Du skal som arbejdsgiver sørge for at angive retningslinjerne i en personalehåndbog eller i ansættelseskontrakt. Ofte er det nok med en kort paragraf om, at arbejdsgiveren har ret til at læse medarbejderens mailboks, og at private e-mails skal angives med “PRIVAT” i emnefeltet.

Se evt. mere i denne artikel “Når chefen læser med” fra Børsen, 26. maj 2015, http://ledelse.borsen.dk/artikel/1/304564/naar_chefen_laeser_med.html.

Hos TechBiz hjælper vi vores kunder med at give adgang til kollegaers e-mails. Enten ved at videresende mails eller ved at give adgang til en hel Mailboks. Dette gøres altid ud fra de retningslinjer, vi har aftalt med kunden, så mails ikke kommer i de forkerte hænder.

Læs mere om TechBiz som ekstern IT afdeling her http://www.techbiz.dk/it-outsourcing/ekstern-it-afdeling/.


Contact