Blog

TechBiz er ISAE 3402 certificeret

Udgivet 10/02/2017 | Af : | Kategori : Ekstern IT afdeling,IT Outsourcing,IT Sikkerhed,TechBiz | 0 Kommentarer

Din garanti for sikker IT drift.

TechBiz har modtaget erklæring på, at de kontroller og procedurer vi bruger efterlever ISO standarder og best-practice. Erklæringen er udarbejdet af et uvildigt statsautoriseret revisionsselskab.

Erklæringen er udarbejdet for at vise vores kunder, at vi tager vores ansvar seriøst. Det er blevet mere og mere komplekst at håndtere IT infrastrukturen i en virksomhed, og flere og flere virksomheder vælger at outsource deres IT drift. Med erklæringen ønsker TechBiz at vise overfor nye og eksisterende kunder, at deres IT opbevares og håndteres efter højeste sikkerhedskrav hos TechBiz.

Center for Cybersikkerhed anbefaler i en rapport fra februar 2017, at virksomheder følger ISO27000-standarderne og sørger for, at de har de rette kompetencer til at håndtere cybersikkerhed. Kunder i TechBiz lever op til begge anbefalinger. Læs mere om rapporten fra Center for Cybersikkehed her.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi arbejder med IT sikkerhed, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.


Contact