Dedikeret Server

Garanterede serverressourcer i professionelt hosting miljø

Dedikeret Server

Den IT-mæssige udfordring i både små og store virksomheder er, at det kræver investeringer og specifikke kompetencer at opsætte og vedligeholde et professionelt IT-miljø. Når man er i gang, er der også væsentlige omkostninger forbundet med at holde sig opdateret med viden, vedligeholde samt sikre tilstrækkelig sikkerhed på serverne. Lad TechBiz tage læsset og fokuser på jeres kerneforretning.

Pålidelig IT drift

Det langt mere overskueligt og sikkert at lade TechBiz stå for IT driften. I TechBiz er medarbejdernes primære arbejdsfunktion, at sikre driften af din server sker optimalt. Det vil blandt andet sige, at serveren altid holdes opdateret med de nyeste versioner af software og sikkerhedsopdateringer. Der bliver ligeledes sørget for forsvarlig backup af hele dit system.

Opsætning & Drift

TechBiz klarer ligeledes opsætning og drift af allerede eksisterende programmer som fx. regnskabssystem, ERP system og CRM. TechBiz giver din virksomhed en komplet IT  løsning baseret på dedikerede servere, hvor du er garanteret at de rette ressourcer er til stede.

Vil du se et bredere udvalg af Server Hosting løsninger? Klik her og læs om bl.a. Hyper-V, virtuelle servere og server hosting generelt.