Hosted Exchange

Få din egen Hostede Exchange eller brug vores delte løsning

Markedets bedste Exchange løsning

Microsoft Exchange er verdens bedste Mail og kalender server! I TechBiz har vi en lang og successfuld karriere bag os, som Microsoft Exchange konsulenthus. Derfor kan vi naturligvis også tilbyde markedets bedste Hostede Exchange løsning. Vi tilbyder Hosted Exchange både via Office365, vores egen Hostede Exchange løsning eller som en dedikeret Hosted Exchange løsning – kun til jer.

Hosted Exchange med høj sikkerhed

I takt med, at et stigende antal af e-mails indeholder vira, spam eller spyware, findes der selvfølgelig et filter, der sorterer disse fra. Backup af alle dine mails er også inkluderet.

Fleksibel adgang til din Exhange

Med en Hosted Exchange løsning sikrer du dig de bedste muligheder for altid at være online med din e-mail og kalender. Det eneste krav er adgang til Internet. Hosted Exchange giver en fleksibel adgang til Outlook, Outlook Web Access, Mobile Access og Outlook.

Lokal Exchange server

Overvejer I jeres egen lokale Exchange Server eller ønsker I hjælp til jeres eksisterende installation, kan vi også hjælpe naturligvis også hjælpe med det. Kontakt en af vores konsulenter, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi ser frem til at høre fra jer.

Læs mere om, hvordan TechBiz kan optimere din IT drift med vores hostede løsninger her.