Server Hosting

Professionel server hosting med uovertruffen kundeservice

Server Hosting

Server Hosting fra TechBiz sikrer at I altid har de rette serverressourcer til de programmer, I har brug for. I skal ikke spekulere på hverken hardware, software eller drift af jeres servere og programmer. TechBiz sørger for al drift, server hosting og support.

Adgang til alle jeres programmer

I får adgang til Outlook, Office pakken, økonomisystem, tegneprogrammer eller andet 3. parts program i én samlet løsning. I vælger selv, hvilke programmer I ønsker skal indgå i løsningen.

Adgang fra alle jeres enheder

Løsningen kan tilgås fra en bærbar, stationær, tablet eller mobil, og det spiller ingen rolle om I kører Mac, PC eller Linux. I har altid adgang til det samme skrivebord eller de samme e-mails ligegyldig, hvilken enhed I bruger.

Server Hosting med indbygget sikkerhed

Løsningen er sikret mod virus og spam, og TechBiz sørger ligeledes for daglig backup. Serverne hostes i TechBiz professionelle datacenter med hævede EDB-gulve, redundant køling, inergen brandslukning, redundante strømkredse, redundante servere, redundant storage, Multi-carrier fiber forbindelser, UPS og dieselgeneratorer.

Betal kun for det I bruger

Prisen varierer med antallet af servere, RAM, diskplads samt med hvilket software, I har valgt. I kan til enhver tid måned for måned – ændre antallet af servere, RAM, diskplads og licenser. Microsoft software tilbydes på en Microsoft SPLA aftale, der betyder, at I ikke har nogen upfront betaling men kun betaler for det antal medarbejdere, der har adgang til serverne og for det software, de bruger.

Læs mere om de forskellige hostingsmuligheder hos Techbiz.