IT Outsourcing

Fokuser på din kerneforretning og outsource din IT drift til TechBiz

IT outsourcing til virksomheder

Fokuser på din kerneforretning og outsource IT-driften til TechBiz. Med IT Outsourcing får I høj oppetid, sikker IT drift og IT service året rundt. Uanset serviceaftale sørger vi altid for, at tingene kører som de skal og yder den IT support, I har brug for i din virksomhed.

Når I vælger IT outsourcing hos os, slipper I for besvær med sikkerhed, support og servere. Ved IT outsourcing kan TechBiz som ekstern IT afdeling hjælpe jer med alle IT problemer, I risikerer at støde på – uanset størrelse. Ved outsourcing af IT får I en professionel IT service, der klarer alle serverproblemer, problemer med opsætning af printere og øvrige problemer, der ellers nemt kan være en gene og tage alt for meget af jeres tid.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan skræddersy lige netop den løsning, der passer bedst til jer? Så kan du med fordel udfylde vores kontaktformular her på siden – Så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale om mulighederne ved IT outsourcing.

Hvorfor vælge IT outsourcing?

  • IT outsourcing giver jer adgang til en ekstern IT afdeling med skarpe kompetencer og ressourcer.
  • Outsourcing af IT giver jer support og service uden skjulte gebyrer.
  • Vælg mellem IT outsourcing med en fast serviceaftale, en klippekortsløsning eller en helt tredje model.
  • Med IT outsourcing hos TechBiz får I service til tiden. Vi leverer altid til aftalte dato.
    Klik her for at læse mere om vores “service til tiden” koncept
  • Undgå midlertidige løsninger, når I skal bruge IT service. Med IT outsourcing kan I helt forebygge,
    at I får IT problemer
  • I får alt i alt en skræddersyet løsning, der dækker alle jeres behov.

 

Vælg IT outsourcing og fokuser på jeres kerneydelser

Mange af vores kunder opnår hurtigt store besparelser på deres driftsbudget, når de vælger vores IT outsourcing. Ved outsourcing af IT kan I allokere alle interne ressourcer mod jeres egen forretning og overlade IT service og eventuelle udfordringer til os – jeres eksterne IT afdeling.

En aftale om IT outsourcing hos TechBiz sikrer din virksomhed de rette kompetencer og ressourcer, der gør jer i stand til at vokse og nå jeres mål.

 

IT outsourcing med hurtig, proaktiv IT support

Hos TechBiz leverer vi proaktiv IT support, der sikrer, at jeres servere altid er opdaterede og driftsstabile. Med en aftale om IT outsourcing hos os modtager du og dine medarbejdere altid professionel, venlig og hurtig IT support, når I har brug for det.

 

Gratis IT gennemgang

Få en gratis IT gennemgang og lad os bevise vores værd. Hos TechBiz vil vi gerne give alle nye kunder en mulighed for at opleve fordelene ved IT outsourcing. Vi tilbyder jer derfor et gratis IT service-tjek af jeres nuværende installation, hvorefter vi leverer en rapport med forslag til forbedringer. Derved får I et grundlæggende indblik i, hvordan jeres IT “helbredstilstand” er i øjeblikket, og vores anbefaling til optimering.

 

Kom i gang med IT outsourcing i dag

Det er hurtigt og nemt at komme i gang som kunde hos os. Vi starter med i fællesskab at gennemgå din virksomhed og jeres behov og vælger derefter den relevante IT outsourcing med en forsvarlig backup. Vi har løsninger i flere prisklasser, og for nogle virksomheder er en billig cloud-baseret IT outsourcing den bedste løsning. Vi kan udarbejde serviceaftaler med fast pris, klippekortløsninger eller ad-hoc fakturering.

Hos os får I en hurtig opstart af jeres IT outsourcing, og vi sikrer, at hele jeres opsætning fungerer optimalt. Derefter vil den løbende overvågning, IT service og opdatering af servere først og fremmest foregå fra vores kontor – jeres eksterne IT afdeling. I dagligdagen arbejder vi proaktivt på at forebygge og løse problemerne, inden de opstår, så I slet ikke bemærker vores arbejde. Det er netop hele idéen med IT outsourcing.


Contact