Ekstern IT afdeling

Erhvervslivets foretrukne IT afdeling siden 2000!

Skal TechBiz være din eksterne IT afdeling?

Tegn en IT serviceaftale med TechBiz og betragt os som din eksterne IT afdeling. På den måde kan I holde fokus på jeres egen forretning, og koncentrere jer om det, I er bedst til. TechBiz har fungeret som ekstern IT afdeling for små og mellemstore virksomheder siden 2000, og er din garanti for en god og stabil IT installation. Vi sikrer at jeres IT efterlever gældende IT sikkerhedsstandarder samt giver jer løbende rådgivning om nye muligheder med IT og kommer med forslag til forbedringer.

Ro i maven

Med TechBiz som jeres eksterne IT afdeling, kan du være sikker på at der er styr på jeres servere, netværk, backup og antivirus. I har ligeledes altid nogen af ringe til, når I  brug for fejlsøgning på jeres arbejdsstationer eller anden hjælp med jeres IT.

Tag os med på råd

Vi sørger for, at I løbende er orienteret om nye produkter og teknologier, som I med fordel kan benytte i jeres virksomhed. Tag os med på råd, hver gang I overvejer ny teknologi eller nye systemer – også selvom det ikke er TechBiz, der står som leverandør på den endelige ordre.

Fast IT konsulent

Vi tildeler én fast IT konsulent, der bliver hovedansvarlig for al IT relateret arbejde i jeres virksomhed. Det sikrer bedst muligt nærvær og kendskab til jeres forretning. Samtidig sikrer vi at resten af vores support stab er bekendt med jeres installation, og kan tage over, hvis jeres primære konsulent er forhindret.

Tilpassede IT serviceaftaler

En IT serviceaftale med TechBiz er altid tilpasset jeres ønsker, behov og fremtidsplaner. Lad os tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå en stabil IT platform.

Vil du gerne vide mere om en ekstern it afdeling til erhverv? Besøg it-erhverv siden ved at klikke her.


Contact