IT Support Oversigt

Professionel IT support til virksomheder. Vi er altid klar på telefonen til at hjælpe.

IT Support

TechBiz tilbyder pålidelig og professionel IT service og IT support. TechBiz arbejder i dag som ekstern IT afdeling for en lang række danske organisationer. Med TechBiz som IT partner får I en stabil IT platform og produktive medarbejdere. I kan holde fokus på jeres kerneforretning og nå jeres mål.

Lang erfaring og bred viden

TechBiz kan stå for arbejdsstationer, servere, netværk, sikkerhed, overvågning, backup samt løbende rådgivning og sparring. En aftale med TechBiz sikrer, at I altid har det rigtige match af lokalt udstyr – hosting og cloud baserede ydelser.

Overvågning og proaktiv support

Alle vitale dele af jeres IT kan overvåges fra TechBiz kontor, og fejl og uregelmæssigheder på servere og netværk kan løses inden I opdager dem. Vores servicekoncept “Service til tiden“, bygger på en proaktiv tilgang til IT support, hvor problemerne løses inden de opstår, og med en kvalitet, der sikrer, at de ikke opstår igen.

Fjernsupport og onsite support

Support og fejlretninger foretages typisk via fjernsupport fra TechBiz kontor. Det sikrer en billigere og hurtigere løsning af problemerne for alle parter. Er der behov for onsite support, kommer en TechBiz konsulent på jeres kontor hurtigst muligt. Vi kan også være hos jer på en fast ugentlig eller månedlig dag.

Priser

Vi tilbyder serviceaftale til faste lave priser eller Adhoc aftaler, hvor I betaler efter forbrug. I kan også med fordel benytte vores klippekort og få ekstra rabat på timeprisen.

Lad os lave en aftale

En aftale kan sammensættes på forskellige måder og omfatter ikke nødvendigvis hele installationen. I nogle tilfælde er det en fordel kun at outsource serverrummet og lave en separat aftale på arbejdsstationerne. Mulighederne er uanede og vil altid være tilpasset jeres budgetter, ønsker, behov og fremtidsplaner. Lad os lave en aftale.

Tryk her og læs mere om it support til bl.a. it-erhverv!