Tak for din besked.

Vi vender tilbage med svar snarest muligt.

Venlig hilsen

TechBiz

En af vores dygtige IT-supporter

TechBiz løser dit IT-problem

Vi tilbyder pålidelig og professionel IT service og IT support

TechBiz arbejder i dag som ekstern IT afdeling for en lang række danske organisationer. Med TechBiz som IT partner får I en stabil IT platform og produktive medarbejdere. I kan holde fokus på jeres kerneforretning og nå jeres mål.

 

Prøv os gratisBliv kundeBook et møde


 

Hvad siger vores kunder?

SCT Transport logo ”Vi er meget glade for vores aftale med TechBiz. Vi sparer penge i forhold til, selv at have vores egen IT afdeling, og alle hos TechBiz er altid meget hjælpsomme.” – Hanne Bødker Petersen, Adm. Direktør SCT Transport
Borealis Destination Management logo ”Vi koncentrerer os udelukkende om vores egen forretning. I har vist høj grad af professionalisme, og vi føler os i meget trygge hænder.”
– Hans Aldal, Adm. Direktør Borealis Destination Management
AHK logo ”I lever fuldt ud op til det indtryk, som vi fik efter den første samtale, og alle vore forventninger er blevet indfriet.” – Flemming Vestergaard, Miljøkonsulent AHK

 


 

Dit eksterne IT service center

Vi er både din eksterne IT afdeling og dit eksterne service center. Lad TechBiz tage det fulde ansvar for IT drift og support i din virksomhed. Vi tilbyder en fleksibel aftale, tilpasset jeres behov, hvor I kun skal ringe ét sted.

Kontakt os i dag for professionel IT support og service.

 

*Gælder kun nye kunder og virksomheder med gældende CVR-nr.