Konsulentydelser

Professionelle og pålidelige IT konsulenter

Professionelle og pålidelige IT konsulenter

TechBiz er et Microsoft certificeret konsulenthus med fokus på IT infrastruktur. TechBiz har siden 2000 leveret nogle af de skarpeste IT hjerner til dansk erhvervsliv. Vores erfarne og professionelle It konsulenter, sikrer at vores kunder får den service og kvalitet de forventer.

Rådgivning

Virksomheders IT infrastruktur er et nutidens vigtigste arbejdsredskaber, og den teknologiske udvikling har gjort det endnu vigtigere at forstå, hvordan man ud fra et forretningsmæssigt perspektiv administrerer og udnytter mulighederne med IT. TechBiz kan hjælpe med at planlægge den rigtige IT strategi og sikre, at jeres virksomhed altid træffer den korrekte beslutning om IT drift og indkøb.

Kompetencehjælp

Det gælder om at have de rette ressourcer til rådighed, når det gælder. Alle virksomheder har brug for ekstra ressourcer og kompetencer. Men det kan være dyrt at udvide, hvis behovet ikke er stort nok. TechBiz har både ressourcerne og kompetencer, og kan hjælpe, når I har brug for det. TechBiz konsulenter arbejder hver dag med test, opsætning, vedligeholdelse og HelpDesk support. Vi gennemfører IT uddannelser og udveksler erfaringer med folk fra IT branchen. Alt sammen til din fordel.

Vi kan lide det vi laver, og vi kan lide at lære fra os. Spørg TechBiz næste gang du har brug for ekstra kompetencer!

Microsoft Kompetencer

Løsninger


Contact