Cloud Computing

Vi leverer cloud løsninger, hvad enten det skal være Private, Public eller Hybrid

Cloud Computing

TechBiz kan hjælpe jer med at udnytte fordelene ved Cloud Computing. Baseret på vores mange års erfaringer med Windows Server, Hyper-V og System Center.

Cloud Computing er ikke blot gammel vin på nye flasker. Det er videreudvikling af kendte teknologier og processor for, hvordan applikationer, servere og desktops skal driftes og administreres.

Fra virtualisering til Private Cloud

Virtualisering er første skridt mod en Private Cloud. Måske er I allerede færdige eller i gang med dette, eller også er det noget I planlægger. I alle tilfælde kan TechBiz hjælpe jer videre mod en strømlinet Private Cloud løsning, der optimerer jeres daglige drift og brugernes oplevelse. Med System Center får I det forkromede overblik, der gør jeg bedre i stand til at administrere og vedligeholde jeres virtuelle miljø.

Få en Public Cloud løsning, og kør al jeres IT fra skyen

TechBiz kan hjælpe jer med at udnytte de mange Public Cloud tilbud, der findes på markedet i dag, herunder TechBiz eget Microsoft baserede hosting miljø. Med TechBiz hostede virtuelle Hyper-V maskiner kan I skrue op og ned for RAM, CPU og diskplads som I ønsker. I betaler kun for det I bruger. Ligeledes tilbyder vi drift, support og integration til Microsoft Office365. Læs mere om TechBiz´ egen Hyper-V baserede Public Cloud.

Hybrid Cloud – det bedste fra begge verdener

Udnyt de mange Public Cloud tilbud med jeres egen Private Cloud, og integrer dem i én samlet Hybrid Cloud løsning. I får det bedste fra begge verdener, og baseret på Windows Server og System Center findes der gode muligheder for smidige og integrerede løsninger.

Det er servicen det handler om

TechBiz tilbyder serviceaftaler, der dækker jeres totale IT installation. Ligegyldig hvor I vælger at ligge jeres IT, er det i sidste ende, den service dine IT brugere oplever, som det hele handler om. TechBiz kan håndtere både jeres lokale IT og jeres IT i skyen og samtidig levere en uovertruffen IT support til jeres brugere. Læs mere om “IT service, som strøm i væggen”, og hvordan TechBiz kan hjælpe jer med at få den rigtige serviceaftale kombineret med den rette cloud løsning.