Om os

Etableret 2000

Om os

TechBiz har arbejdet med IT drift og support siden 2000. Vores fokus ligger på at leverer konkurrencedygtige IT løsninger med udgangspunkt i kundens behov og med fokus på en høj oplevet værdi for slutbrugeren.

IT outsourcing

TechBiz fungerer som IT afdeling for en lang række danske organisationer, der har outsourcet driften af deres IT til TechBiz. Med TechBiz opnår virksomheden en stabil IT platform og produktive medarbejdere. Virksomheden kan holde fokus på deres kerneforretning og nå deres mål.

Fokus på god service og høj viden

Vores fokus ligger på at levere høj faglig viden og god service. Dette holder vi os løbende op på gennem vores interne service- og kvalitetskoncept, “Service til tiden”.

      I lever fuldt ud op til det indtryk, vi fik efter den første samtale, og alle vore forventninger er blevet indfriet. Vi er meget tilfredse med jeres indsats, og i det daglige arbejde føler vi, at vi er på sikker grund med jer som support. Flemming Vestergaard, Det tysk-danske Handelskammer

Historie

TechBiz blev etableret i 2000 af en gruppe IT konsulenter fra Compaq Computer (senere solgt til HP), der ønskede at komme tættere på slutkunderne. I 2009 og 2010 blev det til to kåringer som Gazelle virksomhed. Ligeledes i 2009 købte TechBiz den Nordsjællandske IT virksomhed Dandanell Systemrådgvning A/S, og styrkede dermed sin konsulent- og kundemasse. Siden november 2018 er TechBiz en del af IT Relation A/S, www.itrelation.dk.

 

TechBiz blev Gazelle i 09    TechBiz blev Gazelle i 08

 

Business_Partner_Insignia     Logo_lenovo Business Partner_69px

 

 

TechBiz er Microsoft Hosting og Cloud Accelerate Partner

TechBiz er Microsoft Sales Specialist indenfor Private Cloud og Virtualisering

 

 

 

 

 

 

TechBiz er Cloud Accelerate Partner

 

 

 

 

 

Læs mere om fordelene ved en aftale med TechBiz her.