Service til tiden

Vores service- og kvalitetskoncept, sikrer at vi leverer høj viden og god service

Service til tiden – din garanti for en god service

“Service til tiden” er et servicekoncept vi selv har udviklet, der kort fortalt går ud på at sikre, at vi holder det vi lover.

Vi møder op til aftalt tid. Vi bliver færdige som aftalt og vores viden er opdateret til den tid vi lever i. Konceptet bygger på to hovedpunkter – Viden og Leverance. Vores viden skal først og fremmest følge med den tid vi lever i og vores leverancer skal være som aftalt. Det er vigtigt for os, at du kan stole på, det vi siger.

Viden

Vores konsulenter holder sig løbende orienteret om ny teknologi indenfor IT infrastruktur. Er der ny teknologi, der gør tingende smartere?        Vores viden er opdateret til den tid vi lever i.Findes der smartere løsninger, der giver samme udbytte for færre penge, eller større udbytte for samme penge? Er løsningerne gennemtestede? Hvad gør de i udlandet, og hvilken vej peger udviklingen generelt?

Dette er nogle af de spørgsmål vi hver dag stiller os selv for at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning. Cloud Computing er godt eksempel på en teknologi, der giver virksomheder nye muligheder for at optimere deres IT drift. TechBiz har holdt øje med Cloud Computing fra begyndelsen, og løbende tilbudt vores kunder Cloud løsninger, efterhånden som teknologien er modnet.

Leverancer

Vores leverancer skal være som aftalt. Vi skal holde det vi lover – og kort sagt levere god gammeldags service. Har vi aftalt kundebesøg kl. 10, kommer vi kl. 10.       Vi holder det vi lover og leverer som aftalt.Har vi aftalt aflevering af et projekt til den 21. i måneden, leverer vi den 21. Har vi aftalt en fast pris, er det det vi fakturerer og ikke en krone mere. Det er også derfor, vi var nogle af de første i Danmark til at introducere serviceaftaler til en fast månedlig pris, hvor TechBiz tager det fulde ansvar for jeres IT  – uden timeloft, og uden ekstraregninger.

Feedback

Vi justerer løbende konceptet på baggrund af den feedback vi får fra vores kunder og vores generelle erfaring med at arbejde med IT service. Hvis du har nogle kommentarer til, hvordan vi kan blive endnu bedre hører vi meget gerne fra dig.

Klik her for at læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med it service!